vineri, 22 noiembrie 2013

Cantuccini,biscuiti italieni


Acesti biscuiti se servesc cu ceai sau cafea,dar si cu vin de desert.




Ingrediente:
3 oua
zahar - 0.5 pah.
faina- 2 pah
praf de copt- 10 gr
zahar vaniliat- 1 pachetel
scortisoara- un virf de lingurita
migdale (nuci)- 100 gr (am folosit nuci grecesti)

Etape de pregatire:
1. Intr-un bol de cerne faina,se adauga praful de copt,zahar vanilat, scortisoara si nucile. Se amesteca bine intre ele.
2. In alt bol de bat ouale cu zaharul pina obtinem spuma si zaharul se topeste
3. Se adauga partea solida la cea lichida si se amesteca bine cu grija
4. Pe o tava,acoperita cu folie se formeaza 2 "rulade" groase si se pune la copt pentru 30 min la t.180`
5. Dupa ce s-au copt, se lasa un pic sa se raceasca, apoi taiem in felii (cel mai bine cu cutit de taiat paine) si le intindem in tava
6. Se dau la copt pentru inca 10 min la t.180`


http://www.povarenok.ru/recipes/show/58430/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu