sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Pasta cu crevete si conopida


Ingrediente:
creveti curatite- 250 gr
unt- 50 gr
usturoi- 2 catei
conopida-200 gr
smintina- 250 gr
cascaval - 70 gr
pasta pentru 2 portii
sare,mirodenii

Mod de preparare:
1. In tigaie se prajesc in unt cu ustuoiul pisat crevetii,cca 5 min apoi se scot crevetii
2. in sosul din tigaie se adauga smintina si se lasa sa dea in clocot de 3 ori;
3. Se rade cascavalul deasupra si se amesteca in continuu;
4. Se fierbe pasta exact cat se cere,insa inainte cu 3 min de a fi gata,adaugam in apa conopida;
5. Dupa ce pasta si conopida e gata,se scruge de apa si se adauga in tigaia cu sos, se lasa cca 1-2 min;
6. Se aranjeaza totul in farfuie si adaugam crevetele.

http://gustosel.wordpress.com/2013/11/07/tagliatelle-cu-creveti-romanesco-si-sos-de-cascaval/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu