Ingrediente:
2 pah. fulgi de ovaz
2/3 pah zahar
2/3 ulei rafinat
2-3 linguri miere
1 ou mascat(sau 2 marunte)
1 pah faina
1/2 lingurita de praf de copt(am facut fara si a iesit la fel de bun)
100 gr seminte de susan,in,floarea soarelui si dovleac
Mod de preparare:
1. Se amesteca partea lichida:oul,ulei,miere- se bat usor;
2. Intr-un vas,se amesteca intre ele componentele solide:fulgii de ovaz,faina,zahar si semintele;
3. Se amesteca partea solida cu cea lichida pina se omogenizeaza;
Aluatul se primeste un pic farimicios.
4. Tava o tapetam cu hartie de copt,aluatul il "turnam" in tava si il aranjam uniform;
5. Se coace la t. 180`C cca 10-15 min sau pina devine rumen(depinde de cuptor)
6. Indata ce se scoate din cuptor, se taie in felii caci daca s raceste va fi greu de iata in portiuni.
Sunt niste biscuiti sanatosi si satosi care se maninca usor cu o cafea sau un pahar de lapte :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu