marți, 31 martie 2015

Chec Red Velvet (de post)

Un chec pe care il evitam din cauza sfeclei rosii,si in zadar!Sfecla rosie nici nu se simte :) Este un deliciu absolut miraculos si foarte usor de preparat!

Ingrediente:
3 sfecle mijlocii,fierte
1/2 pah ulei de floarea soarelui
1 pahar de zahar
1 lingurita de esenta
50 gr ciocolata neagra
2 pah de faina
1 pliculet de praf de copt(10 gr)
1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
2 linguri de cacao praf
un virf de cutit de sare

Mod de preparare:
1. Sfecla rosie,fiarta, se face pireu;
2. Intr-un bol se amesteca:uleiul,zaharul,ciocolata zdrobita bucatele mici,esenta si pireul de sfecla rosie;
3. In alt vas,se omogenizeaza:faina,praf de copt,bicarbonat de sodiu,cacao,sare;
4. Partea lichida se amesteca bine cu cea uscata,se pune in tava si coacem in cuptorul preincalzit la t.180`C cca 45-50 minute sau pina trece testul scobitorii.

Cu o cupa,doua de ingetata ar fi pur si simplu minunat :)


sursa:http://www.lalena.ro/1028-reteta-Chec-Red-Velvet-de-post.html#.VRrLF-GPazk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu