joi, 25 decembrie 2014

Rulada din piept de pui cu sunca si cascaval


Ingrediente:
1 kg de piept de pui
200 gr sunca
200 gr cascaval tare
1/2 borcan de ananas conservat (optional)
sare, piper

Mod de preparare:
1. Pieptul de pui se taie in jumatati, se spala cu apap rece si se sterge cu un prosop de bucatarie;
2. Jumatatile de piept se taie usurel lateral astfel formind un "buzunar";
3. Pe un tocator se bat feliile desfacute si acoperite cu folie alimentara apoi e sareaza si se pipereaza :)
4. Sunca si cascavalul se taie in plasturi de cca 2 cm latime.
Rondele de ananas se taie in 4;
5. Peste pieptul deja batut,sarat si piperat si pune cascavalul,sunca si ananasul apoi formam o rulada pe care o prindem fie cu scobitori fie cu ata ca a nu sa se desfaca in timpul pregatirii;
6. Se poate praji in tigaie ruladele, insa eu am facut in tigaia cu abur Dry Cooker,apoi am format crusta pe tigaia grill.

Este o rulada foarte delicioasa si se poate servi cu placere la o masa de sarbatoare!





sursa de inspiratie:
http://www.say7.info/cook/recipe/95-Kurinoe-file.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu