joi, 28 septembrie 2017

Prajitura Negresa


Pe cat e de usor de pregatit, pe atat de delicious (sa degustati doar nu se va primi :))

Ingredinte:
200 ml lapte
1 pahar de zahar
1/3 pahar ulei rafinat
4 linguri de cacao
200 gr faina
2 oua
1 pachetel de praf de copt
Mod de preparare:
1.Se amesteca bine in robot:laptele,zaharul,ulei si cacao.
2.Se imparte amestecul in jumatate.
3. In 1ma jumatate adaugam ouale,faina si praful de copt si omogenizam usor cu un tel.
4.Turnam amestecul in forma tapetata si coacem cca 20-25 min la temp. 150 sau 180 gr.C(depinde de cuptor) - pina trece testul scobotoare.
5. Cand este gata,il lasam sa se racvoresca,apoi cu o scobitoare facem gaurele si turnam amestecul N.2.
In asa fel prajitura se insiropeaza bine si devine moale si umeda.
Sa aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu