Ingrediente:
200 gr de faina
100 gr zahar
2 linguri de cacao pudra
1 pachetel de praf de copt
90 gr unt (topit si racit)
2 oua
150 ml lapte (am folosit iaurt natur)
ciocolata neagra (taiata bucatele)
esenta de vanilie(optional)
Mod de praparare:
1. Amestecam toate ingredientele uscate intr-un vas;faina,cacao,praful de copt si zaharul,apoi adaugam ciocolata taiata;
2. In alt vas, se amesteca ingredientele lichide: untul topit,lapte,oua si esenta;
3. Unim cele doua compozitii, partea lichida se adauga la cea "uscata"- omogenizam usor;
4. Se toarna compozitia intr-o forma de copt, unsa cu unt,daca nu are suprafata anti aderenta, si se da la cuptor.
Se coace circa 20-25 minute si verificam ca scobitoarea sa iasa uscata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu