vineri, 7 februarie 2014

Chec cu salami si ciuperci


Ingrediente:
faina - 1 pah.(200 gr)
smintina - 100 ml
maioneza - 100 ml (am pus chefir + mustar)
fasole fierte - 1 b. (400gr)
salam (sunca,piept de pui fiert)- 200 gr
cascaval (brinza cu chiag tare)- 150 gr
oua - 3 buc
praf de copt - 1 p. (10gr)
ciuperci - 200 gr
verdeata,
condiment praf de (nuca de muscat sau condimentele preferate)

Mod de preparare:

1. Smintina,chefirul,mustar si ouale se amesteca intre ele pina se obtine un amestec omogen
2. faina se amesteca cu praful de copt si se adauga in crema de smintina
3. Se adauga fasolele
4. Ciupercile se calesc in tigaie pina toata apa se evapora si se adauga in amestecul de smintina
5. Cascavalul(brinza) si salamul se taie in cubulete mici
6. Se adauga in amestec verdeata (marar,patrunjel) si condimentele
7. Se pune tot amestecul la copt in cuptorul preincalzit pentru 35-40 min la t`180


sursa:
http://www.liveinternet.ru/users/3974991/post225077900/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu