luni, 3 august 2015

Bruschette cu brinza si salam

Este o gustare/aperitiv extraordinar de gustos si foarte usor de pregatit!

Ingrediente:
10 felii de paine toast /bruschette din comert
200 gr de brinza de vaci
20 gr de smintina
2-3 rosii medii
100 gr salam uscat (am folosit  salam de vita)
cateva fire de patrunjel
sare
1-2 catei de usturoi (optional)

Mod de preparare:
1. Pregatim umplutura:
-se amesteca brinza de vaci cu smintina(pentru a se "lega" mai usor);
-salamul se taie cubulete marunte;
-1 rosie se taie cubulete marunte;
-patrunjelul se marunteste;
(daca dorim cu usturoi,il pisam)
Se omogenizeaza toate ingredientele,adaugand sare dupa gust.

2. Se prajeste painea in toster, se adauga umplutura peste paine si se orneaza cu felie de rosie si patrunjel.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu