marți, 28 ianuarie 2014

Tiramisu fara ou



Ingrediente:
Mascarpone - 500 gr
frisca 30% - 200 gr
- 450 g mascarpone - 200 g frisca - 1/2 cana zahar brun - 3 lg rom - 20-30 piscoturi - 1 cana cafea tare - cacao

1. Frisca si vasul in care se va mixa se dau la rece inainte cu 2-3 ore de a incepe prepararea desertului. In acest fel frisca se va bate bine.
2. Mascarpone, zaharul si romul se mixeaza timp de cateva minute, pana zaharul se dizolva.
3. Frisca se bate ?bat? si se amesteca cu crema de mascarpone. Veti vedea ca rezulta o crema pufoasa si usoara.
4. Intr-o tava (sau puteti folosi pahare) puneti un strat mai subtire de crema, apoi un strat de piscoturi usor inmuiate in cafea, pudrati cu cacao si continuati procedeul pana cand, ultimul strat va fi de crema peste care veti pudra cacao din belsug.
5. Dati la rece pentru cateva ore inainte de a servi.
Este incredibil de bun si de usor!
Read more at http://www.petitchef.ro/retete/tiramisu-fara-oua-fid-381579#vrSx3diRq0J7LgeV.99
- 450 g mascarpone - 200 g frisca - 1/2 cana zahar brun - 3 lg rom - 20-30 piscoturi - 1 cana cafea tare - cacao

1. Frisca si vasul in care se va mixa se dau la rece inainte cu 2-3 ore de a incepe prepararea desertului. In acest fel frisca se va bate bine.
2. Mascarpone, zaharul si romul se mixeaza timp de cateva minute, pana zaharul se dizolva.
3. Frisca se bate ?bat? si se amesteca cu crema de mascarpone. Veti vedea ca rezulta o crema pufoasa si usoara.
4. Intr-o tava (sau puteti folosi pahare) puneti un strat mai subtire de crema, apoi un strat de piscoturi usor inmuiate in cafea, pudrati cu cacao si continuati procedeul pana cand, ultimul strat va fi de crema peste care veti pudra cacao din belsug.
5. Dati la rece pentru cateva ore inainte de a servi.
Este incredibil de bun si de usor!
Read more at http://www.petitchef.ro/retete/tiramisu-fara-oua-fid-381579#vrSx3diRq0J7LgeV.99
- 450 g mascarpone - 200 g frisca - 1/2 cana zahar brun - 3 lg rom - 20-30 piscoturi - 1 cana cafea tare - cacao

1. Frisca si vasul in care se va mixa se dau la rece inainte cu 2-3 ore de a incepe prepararea desertului. In acest fel frisca se va bate bine.
2. Mascarpone, zaharul si romul se mixeaza timp de cateva minute, pana zaharul se dizolva.
3. Frisca se bate ?bat? si se amesteca cu crema de mascarpone. Veti vedea ca rezulta o crema pufoasa si usoara.
4. Intr-o tava (sau puteti folosi pahare) puneti un strat mai subtire de crema, apoi un strat de piscoturi usor inmuiate in cafea, pudrati cu cacao si continuati procedeul pana cand, ultimul strat va fi de crema peste care veti pudra cacao din belsug.
5. Dati la rece pentru cateva ore inainte de a servi.
Este incredibil de bun si de usor!
Read more at http://www.petitchef.ro/retete/tiramisu-fara-oua-fid-381579#qRWpCvDfBhb1ckXW.99
zahar - 1/2 pahar
biscuiti Savoiardi - 20-30 buc
cafea rece - 150 ml
cogniac/rom/liquior de ciocolata - 3 ling.

Optional:visine in sucul lor

Mod de preparare:

1. Frisca si vasul in care se va mixa se dau la rece inainte cu 2-3 ore de a incepe prepararea desertului. In acest fel frisca se va bate bine.
2. Mascarpone si zaharul  se mixeaza timp de cateva minute, pana zaharul se dizolva.
3. Frisca se bate si se amesteca cu crema de mascarpone. Veti vedea ca rezulta o crema pufoasa si usoara.
4. Intr-o tava (sau puteti folosi pahare) puneti un strat mai subtire de crema, apoi un strat de piscoturi usor inmuiate in cafea+rom, pudrati cu cacao si continuati procedeul pana cand, ultimul strat va fi de crema peste care veti pudra cacao din belsug.
5. Dati la rece pentru cateva ore inainte de a servi.
 Este incredibil de bun si de usor!

NB: Ca sa iasa crema mai usoara, inainte de a bate frisca se adauga 2 linguri de zahar si crema va iesi mai moale.

http://www.petitchef.ro/retete/tiramisu-fara-oua-fid-381579

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu