joi, 10 aprilie 2014

Muffins cu fulgi de cocos si ciocolata


Ingrediente:
Fulgi de cocos 100 gr
Faina -200 gr
Lapte-240 ml
Ulei-120 ml
Oua-2
Zahar-125 gr
Praf de copt-1 pachetel(10 gr)

Ornare:
Ciocolata neagra/cu lapte -100 gr
Fulgi de cocos 50 gr

Mod de preparare:
1.  Faina cernuta se amesteca cu praful de copt;
2. Intr-un vas se adauga ingredientele in ordinea urmatoare: oua,ulei,lapte,zahar,fulgii de cocos si faina - se amesteca pina la omogenizare.
Atentie! A nu se amesteca prea mult caci nu vor deveni pufoase.
3. In cuptorul preincalzit la t 180°C,se coc muffin-urile cca 20-25 min(pina se rumenesc usor);
4. Topim ciocolata la bain-marie si ornam muffin-urile calde cu ciocolata topita se presuram fulgii de cocos!

Este un desert nemaipomenit de gustos si usor de facut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu