sâmbătă, 19 aprilie 2014

Pizzette cu vinete- aperitiv delicios


Ingrediente(20 portii):
Vinete-2
Rosii-2
Ardei gras 1-2
Anghinare in ulei(optional),se poate inlocui cu ciuperci in ulei
Mozzarella/cascaval/brinza de oi-100 gr
Usturoi(optional)
Ulei de masline
Sare,oregano,patrunjel

Mod de preparare:
1. Vinetele spalate si uscate cu un prosop de bucatarie sunt taiate rondele de grosime cca 1-1,2 cm,se aranjeaza pe tava tapetata cu hirtie de copt;
2. Rosiile,ardei,anghinare sau ciupercile sunt taiate cubulete mici,
3. patrunjelul si usturoiul maruntit -se asezoneaza cu sare,oregano si un pic de ulei
4. Brinza se farima bucatele mici si se adauga la salata de mai sus
Daca brinza e foarte sarata,sare se adauga mai putin!
5. Pe fiecare felie de vinata se aranjeaza amestecul de legume
6. Se coc pizzetele la t 180°C cca 20-25 min.

Pot fi servite atat calde cat si reci si interpretata in dependenta ce se gaseste in frigider
:-)

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu