sâmbătă, 19 aprilie 2014

Rulada de ciocolata cu alune

Ingrediente:
100 gr unt
200 gr biscuiti (de genul "La Ceai")
120 gr zahar
1 ou
3 linguri apa
1/2 lingurita esenta de rom
100 gr alune/nuci
3 linguri cacao
50 gr ciocolata neagra(optional)

Mod de preparare:
1. Biscuitii si alunele le zdrobim in blender;
2. Topim untul la bain marie,adaugam zaharul,apa,esenta de rom si cacao-se amesteca continuu pina e topit untul;
3. La amestecul fierbinte se adauga un ou si se omogenizeaza;
4. Se pune si ciocolata -se amesteca pina se topeste;
5. Amestecam partea uscata cu cea fiebinte,intindem o folie de plastic si formam rulada;
Important: capetele se sucesc si se pun inauntru!
6. Batonul se lasa la rece pentru cateva ore inainte de a fi servit.

Bon apetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu